Sisältöön »
 
Asukas

Jokioisten Nuorisotila

Jokioisten Nuokkari

 


NUOKKARIN AUKIOLOAJAT 

Lukuvuosi 2022-2023

Nuokkarit aukeaa 16.9. alkaen

(alakoulunuokkarit 19.9.)

K-13 NUOKKARIT

Perjantaisin klo 18.00-22.00(Kokeilussa syksyllä 2022 klo 22-23 välisen ajan suuntaaminen jalkautuvaan työhön)
Lauantaisin klo 18.00-22.00

ALAKOULUNUOKKARIT

Maanantaisin 4.lk klo 15.00-16.30
Maanantaisin 6.lk klo 16.30-18.00

Tiistaisin 3.lk klo 14.00-15.30
Tiistaisin 5.lk klo 15.30-17.00

Tervetuloa!


Jokioisten nuorisotila Nuokkari sijaitsee aivan Jokioisten keskustassa, Keskuskadun varrella. Vanhasta pubirakennuksesta helmikuussa 2003 uudistettu 200 neliömetrin suuruinen tila on jo useamman vuoden ollut nuorten suosiossa. Kävijämäärät vaihtelevat viikolla 20 – 40 nuoren välillä ja vilkkaimpien viikonloppujen aikana kävijämäärät voivat helposti kasvaa suuremmiksi. Nuorisotilatoiminnan pääkohderyhmää ovat yläkouluikäiset nuoret sekä toisen asteen opiskelijat.

Nuokkarilla voi pelailla biljardia ja pingistä, lueskella lehtiä, surffailla netissä, katsella tv:tä, pelata konsoli-ja lautapelejä tai vaan istuskella ja viettää aikaa kavereiden kanssa! Kahviosta on mahdollisuus ostaa pikkurahalla lämpimiä juomia sekä pientä suolaista ja makeaa.

Nuokkarin valvonnasta vastaavat kunnan nuorisotyöntekijät. Viikonloppujen valvontaan ja katupäivystystoimintaan saadaan apua jokioislaisilta urheiluseuroilta ja nuorisoyhdistyksiltä.

Päihteettömyys on Nuokkarin ykkösjuttu! Tiloille ei saa tulla päihtyneenä eikä sinne saa tuoda päihdyttäviä aineita. Jos nuori tavataan tiloilla päihtyneenä, johtaa tämä porttikieltoon ja asiasta tiedotetaan heti myös nuoren huoltajille sekä tarpeen mukaan muille tahoille.
Nuorisotilalla toteutetaan seutukunnallista varhaisen puuttumisen (VARPU) toimintamallia. 

  


Nuorisotilan säännöt K-13 ja Alakoulu (pdf-tiedosto aukeaa erilliselle välilehdelle)
 
 
Nuorisotilan muu käyttö

Nuorisotilaa voi myös varata muuhun käyttöön, esimerkiksi erilaiseen yhdistystoimintaan. Emme varaa tiloja yksityishenkilöiden käyttöön. Nuorisotilaa voi varata nuorisotoimen omien toimintojen ja tarpeiden puitteissa. Varaus on voimassa lukuvuoden, kesäajasta sovittava erikseen. Nuorisotilan viikoittaisia käyttövuoroja on varattavissa vain aamupäivisin.

Nuorisotilan varaamista voi hakea nuorisotilan käyttöoikeushakemus -kaavakkeella (alla). Nuoriso-ohjaaja Nea Sohlman ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti hakemuksen lähetettyäsi.


 

Nuorisotilan käyttöoikeushakemus


Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 

LISÄTIEDOT


Nuoriso-ohjaaja

Nea Sohlman

050 592 5867

nea.sohlman(at)jokioinen.fi


Erityisnuorisotyöntekijä

Erika Suuder

050 381 9545

erika.suuder(at)jokioinen.fi 

nuorten Jokioinen -logo