Sisältöön »
 
Asukas

Jokioisten Nuorisotila


 

Jokioisten nuorisotila Nuokkari sijaitsee aivan Jokioisten keskustassa, Keskuskadun varrella. Vanhasta pubirakennuksesta helmikuussa 2003 uudistettu 200 neliömetrin suuruinen tila on jo useamman vuoden ollut nuorten suosiossa. Kävijämäärät vaihtelevat viikolla 20 – 40 nuoren välillä ja vilkkaimpien viikonloppujen aikana kävijämäärät voivat helposti kasvaa suuremmiksi. Nuorisotilatoiminnan pääkohderyhmää ovat yläkouluikäiset nuoret sekä toisen asteen opiskelijat.

Nuokkarilla voi pelailla biljardia ja pingistä, lueskella lehtiä, surffailla netissä, katsella tv:tä, pelata konsoli-ja lautapelejä tai vaan istuskella ja viettää aikaa kavereiden kanssa! Kahviosta on mahdollisuus ostaa pikkurahalla virvokkeita sekä suolaista ja makeaa naposteltavaa.

Nuokkarin valvonnasta vastaavat kunnan nuorisotyöntekijät. Viikonloppujen valvontaan ja katupäivystystoimintaan saadaan apua jokioislaisilta urheiluseuroilta ja nuorisoyhdistyksiltä.

Päihteettömyys on Nuokkarin ykkösjuttu! Tiloille ei saa tulla päihtyneenä eikä sinne saa tuoda päihdyttäviä aineita. Jos nuori tavataan tiloilla päihtyneenä, johtaa tämä porttikieltoon ja asiasta tiedotetaan heti myös nuoren huoltajille sekä tarpeen mukaan muille tahoille.
Nuorisotilalla toteutetaan seutukunnallista varhaisen puuttumisen (VARPU) toimintamallia. 

Energiajuomien nauttiminen nuorisotilalla on kiellettyä.  


Nuorisotilan säännöt (pdf-tiedosto aukeaa erilliselle välilehdelle)


 

 


Nuorisotilaa voi myös vuokrata muuhun käyttöön! Esimerkiksi erilaiseen yhdistystoimintaan tai vastaavaan. Tilan vuokrausta voi tiedustella nuoriso-ohjaaja Sanna Ståhlströmiltä (yhteystiedot sivupalkissa). 
 

Lisätiedot

Nuoriso-ohjaaja
Sanna Ståhlström sanna.stahlstrom@jokioinen.fi
050 5925 867 

AUKIOLOAJAT:


K-13 nuokkari

Tiistaisin klo 15-20

Keskiviikkoisin klo 17-20


Perjantaisin klo 18-23

Lauantaisin klo 18-22


* 13-18 –vuotiaille


Alakoulunuokkari

Keskiviikkoisin klo 14-17


* 4.-6. -luokkalaisille


K-18 nuokkari

Parillisilla viikoilla torstaisin

klo 17-20


* 18-25 -vuotiaat