Sisältöön »
 
Jokiläänin kansalaisopisto

Kurssimaksut 2024-2025

Opiston kurssimaksut ovat opetustuntimäärään perustuvia. Kurssimaksut on mainittu kurssien yhteydessä.  
Jokilääni on yksi harvoja opistoja, joissa on käytössä työkausimaksu. Työkausimaksun lisäksi peritään 10 euron maksu jokaisesta kurssista, jolle osallistuu.


Jos opiskelet useammalla kurssilla, saattaa opiskelu tulla halvemmaksi, kun maksat työkausimaksun. Työkausimaksu (kurssinumero: 001101) on lukuvuonna 2024 - 2025 95 € sekä 10 € jokaisesta ilmoittaudutusta kurssista. Näin esim. kaksi työkausimaksuun kuuluvaa kurssia maksaa 115 €. Kurssiohjelmassa työkausimaksuun kuuluvien kurssien kurssimaksun alla on teksti Kurssimaksu työkausimaksun (95 €) maksaville: 10,00 €.  
Musiikin yksityistunneille osallistuva saa ryhmämusisointeihin osallistuessaan 50 % alennuksen kurssin normaalihinnasta
Jos samasta perheestä osallistuu useampia alle 18-vuotiaita musiikin yksityistunneille, maksaa ensimmäinen 100 % ja seuraavat 50 % kurssimaksuista.
Jos alle 18-vuotias lapsi opiskelee yhdessä aikuisen kanssa samassa opintoryhmässä, saa lapsi kurssimaksusta 50 %:n alennuksen.


Työttömät, eläkeläiset ja alhaisen koulutuksen tai oppimisvaikeuksia omaavat saavat Opetushallituksen myöntämää opintoseteliavustusta 20 €/opiskelija.
Avustus huomioidaan laskutuksen yhteydessä suoraan ilmoittautumistiedoista muiden kuin oppisvaikeuksien osalta. Oppimisvaikeuksien osalta tulee olla yhteydessä opiston toimistolle.

Jokioislaisilla opiskelijoilla on mahdollisuus hakea opintoavustusta Jokioisten kunnan opintorahastosta. Koulutuslautakunta päättää avustusten jaosta. Avustukset myönnetään ensisijaisesti taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Humppilalaiset ja ypäjäläiset voivat hakea opistolaisyhdistykseltä jäsenetuna alennusta kurssimaksuun samoin perustein. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää opiston toimiston kautta edelleen käsiteltäväksi.

 

Maksun suorittaminen ilmoittautumisen yhteydessä onnistuu vain, jos maksat Smartum-saldolla tai ePassilla.
Muuten kurssista lähetetään lasku opiston toimistolta.

Halutessasi maksaa Edenred-maksulla, ole yhteydessä opiston toimistoon!

 

Jokiläänin kansalaisopiston toimisto

Käyntiosoite: Jokioisten Tietotalo, Humppilantie 9
Postiosoite: Keskuskatu 29 A,
31600 Jokioinen

044 792 8148
jokilaanin.kansalaisopisto(at)
jokioinen.fi
Avoinna arkisin klo 11-15, puhelin klo 11-17 (muuna aikana vastaaja)

Olemme myös 
Instagramissa
Facebookissa
Youtubessa
Peda.netissä