Sisältöön »
 
Kunta

Yhteistyö- ja työsuojelutoimikunta

Yhteistyö- ja työsuojelutoimikunta toimii yhteistoimintalain mukaisena työnantajan ja henkilöstön edustajista koostuvana yhteistoimintaelimenä sekä työsuojelun valvonnasta ja työpaikan työsuojeluyhteistoiminnasta annetun lain mukaisena työsuojelutoimikuntana.

Yhteistyö- ja työsuojelutoimikunnassa käsitellään kunnallisen yhteistoiminta-lain 4 §:n mukaiset sekä työsuojelun valvontalain 26 §:n mukaiset asiat.

Yhteistyö- ja työsuojelutoimikuntaan kuuluu henkilöstöä edustavina jäseninä henkilöstöjärjestöjen pääluottamusmiehet sekä työsuojeluvaltuutetut. Työnantajan edustajina toimii kaksi kunnanhallituksen tehtävään nimeämää luottamushenkilöä, kunnanjohtaja, työsuojelupäällikkö ja henkilöstöpäällikkö. Kaikilla on henkilökohtaiset varajäsenet.

Yhteistyö- ja työsuojelutoimikunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Puheenjohtajuus/varapuheenjohtajuus vaihtuu kahden vuoden välein siten, että toinen heistä on henkilöstön ja toinen työnantajan edustaja. Esittelijänä ja sihteerinä toimii henkilöstöpäällikkö ja työsuojelua-sioissa esittelijänä toimii työsuojelupäällikkö.

 

Lisätiedot

Jokioisten kunta
Keskuskatu 29 A
31600 Jokioinen

Kunnanvirasto avoinna
ma-pe klo 9.00-15.00

Virallinen sähköpostiosoite
jokioisten.kunta(at)jokioinen.fi

Henkilöhaku
(luottamushenkilöt ja henkilöstö)
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)jokioinen.fi

Puhelin
044 901 7174 (ma - to, klo 9 -14)