Sisältöön »
 
Kunta

Yhteistyö- ja työsuojelutoimikunta

Yhteistyö- ja työsuojelutoimikunta toimii yhteistoimintalain mukaisena työnantajan ja henkilöstön edustajista koostuvana yhteistoimintaelimenä sekä työsuojelun valvonnasta ja työpaikan työsuojeluyhteistoiminnasta annetun lain mukaisena työsuojelutoimikuntana.

Yhteistyö- ja työsuojelutoimikunnassa käsitellään kunnallisen yhteistoiminta-lain 4 §:n mukaiset sekä työsuojelun valvontalain 26 §:n mukaiset asiat.

Yhteistyö- ja työsuojelutoimikuntaan kuuluu henkilöstöä edustavina jäseninä henkilöstöjärjestöjen pääluottamusmiehet sekä työsuojeluvaltuutetut. Työnantajan edustajina toimii kaksi kunnanhallituksen tehtävään nimeämää luottamushenkilöä, kunnanjohtaja, työsuojelupäällikkö ja henkilöstöpäällikkö. Kaikilla on henkilökohtaiset varajäsenet.

Yhteistyö- ja työsuojelutoimikunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Puheenjohtajuus/varapuheenjohtajuus vaihtuu kahden vuoden välein siten, että toinen heistä on henkilöstön ja toinen työnantajan edustaja. Esittelijänä ja sihteerinä toimii henkilöstöpäällikkö ja työsuojelua-sioissa esittelijänä toimii työsuojelupäällikkö.

 

Lisätiedot

Jokioisten kunta
Keskuskatu 29 A
31600 Jokioinen

Kunnanvirasto avoinna
ma klo 9.00-16.30
ti-pe klo 9.00-15.00
Huom! Ovet suljettuna 3.8.2020 asti, ota ensin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Puhelinvaihteemme toiminta on päättynyt, vain suorat numerot käytössä.

Faksi
03 4384 025

Henkilöhaku
(luottamushenkilöt ja henkilöstö)

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)jokioinen.fi

Virallinen sähköpostiosoite
jokioisten.kunta(at)jokioinen.fi