Sisältöön »
 
Vapaa-aika

Tour De Jokioinen –kesäsuunnistus  


TOUR DE JOKIOINEN -kesäsuunnistus on päättynyt 28.6.2020. Voittajille on ilmoitettu erikseen! Kiitos osallistumisesta ja ihanaa kesän jatkoa!

Oikeat vastaukset kysymyksiin löydät tästä linkistä.KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

RASTEJA VOIT KUITENKIN MUKAVANA KESÄPUUHANA EDELLEEN ETSIÄ.
Jokioinen tutuksi kesäkuussa – nyt voit tutustua luonnonkauniiseen Jokioisten kuntaan vapaa-aikatoimen hauskan kesäsuunnistuksen muodossa! Etsi rastit kartalta, vastaa kysymyksiin oikein ja osallistut polkupyörän arvontaan! 

Ohjeet:
Rasteja voit bongata ulkoillessa, pyörälenkin lomassa, mopolla tai autolla kruisaillen tai miten sinulle sitten parhaiten sopiikin! Rastien bongailu on mukavaa puuhaa vaikka koko perheen yhdessä tehtäväksi!

Kartoille on merkitty yhteensä 20 rastia. Jokaista rastia kohden löytyy (1) kysymys. Vastaus kysymykseen löytyy helposti, kunhan olet oikeassa paikassa. Kaikki kysymykset näet erilliseltä kysymyslistalta. Kysymyslistalta löydät kysymysten lisäksi myös vinkit rastien sijainneista. 

Kysymyslistan näet tästä.

Lataa lisäksi kartat puhelimeesi tai tulosta ne. Tästä linkistä näet koko alueen kartan ja  taajaman tarkemman kartan näet tästä. Jos lataus tai tulostus ei onnistu, voit käydä katsomassa karttoja myös nuorisotilan ikkunasta (Keskuskatu 14), ja napata niistä vaikka kuvan puhelimeesi! Löydät myös kysymyslistan samaisesta ikkunasta. 

Oikeat vastaukset on julkaistu osoitteessa https://www.jokioinen.fi/vapaa-aika/kesa/tour-de-jokioinen-kesasuunnistus/ maanantaina 29.6.2020, jolloin suoritettiin myös palkintojen arvonta. Voittajille on ilmoitettu voitosta erikseen.

Noudatathan etsinnöissä liikennesääntöjä ja turvallisuusohjeita! Muistetaan edelleen myös turvavälit!


 

LISÄTIEDOT

Vapaa-aikasihteeri
Jari Menna
050 517 4456
jari.menna@jokioinen.fi


Erityisnuorisotyöntekijä
Sanni Ristolainen
050 381 9545
sanni.ristolainen@jokioinen.fi