Sisältöön »
 
Vapaa-aika

Pikku-Liesjärven leirikeskus

Pikku-Liesjärven leirikeskus on tarkoitettu Jokioisten  kunnan asukkaiden virkistyskäyttöön. Siellä voi vierailla toukokuusta syyskuulle, vuonna 2019 20.5.-1.9. Sauna avataan pe 24.5. klo 17.00 ja on avoinna päivittäin klo 9.00-21.00. Tervemenoa!

Alueella päihteiden käyttö on kielletty!

Koirien tuonti alueelle on kielletty!
 
Leirikeskus ei ole käytössä eikä vuokrattavissa talviaikaan!
Leirikeskuksessa on myös telttapaikkoja ja vaunupaikkoja sähköpistokkeineen.

Leirikeskuksen vuokrahinta (sis. alv):

100,00 / päivä, jota vuokra koskee. Esim. pe-illasta su-aamuun 300,00)

Asuntovaunu- ja asuntoautopaikkojen hinnat (sis.alv):

                       Paikkahinta         Paikkahinta sähköllä

 Kuukausi          30,00 €              50,00 €
 Viikko                15,00 €             20,00 €
 Viikonloppu       10,00 €             13,00 €
 Päivä                   5,00 €               6,00 €

Pikku-Liesjärven leirikeskus on vuokrattavissa  leireihin, illanviettoihin ja muihin vastaaviin tilaisuuksiin. Käytössäsi on majoitustilaa n. 40 henkilölle, keittiö, sauna, uimaranta,  kokoontumis- ja ruokailutilat, pallokenttiä, leikkivälineitä ja soutuvene.

Tilaesittely

Leirikeskuksen majoitusrakennuksessa on 2 erillistä majoitustilaa (yhteensä 34 vuodepaikkaa).Lisäksi päärakennuksessa on varattavissa yksi 4 hengen huone (2 kerrossänkyä) alakerrassa ja yksi 2 hengen huone yläkerrassa (2 erillissänkyä). Päärakennuksen muissa tiloissa yöpyy myös alueen valvoja (2 omaa huonetta). Majoitushuoneissa on kerrossängyt ja patjat (ei peittoja eikä tyynyjä). Vuokraaja tuo omat lakanat, peitot/makuupussit ja tyynyt. Päärakennukseen ei tule juoksevaa vettä.

Majoitusrakennuksen yläkerrassa on leiriläisten kokoontumistila (askartelut, leiridiskot tms.)

Keittiössä on laitoskeittiön yhdistelmäuuni ja uuni/hella, pata, kaksi jääkaappia ja kaksi pakastinta. Yleisimpiä ruoanlaittovälineitä löytyy ja ruokailuastiat noin 40 hengelle. Keittiöön tulee juomavesi omasta kaivosta. Vesi lämmitetään padassa puilla, joita löytyy puuvajasta rakennuksen päädystä.Ruokailutila sijaitsee keittiön kanssa samassa rakennuksessa

Keittiö- ja ruokailurakennuksessa on kaksi erillistä wc-/suihkutilaa (M/N), lisäksi puucee-rakennus välittömässä läheisyydessä.

Sauna

Rannassa on puulämmitteinen sauna ja pieni pukuhuone. Vesi saunaan ja puulämmitteiseen pataan saadaan käsipumpulla. Ranta on kahlattava matala hiekkaranta. Laiturin päässä on vettä noin 1,5 metriä. Rannassa on erillinen vaatteidenvaihtorakennus ja grillikatos sekä leikkivälineitä.

Siivous

Vuokraajat siivoavat tilat vuoronsa aikana sekä poislähtiessä. Seuraava vuokraaja saa tilat siinä kunnossa, johon edellinen vuokraaja on ne jättänyt!

Varaukset ja tiedustelut Jokioisten kunnan vapaa-aikatoimistosta, p. 050- 517 4456. Viraston loma-aikana varaukset suoraan leirikeskuksen valvojalta, p. 044-700 8630.

HUOMIO! Myös leirikeskuksen varauksien aikana kuntalaisilla on oikeus käydä alueella saunomassa, uimassa ja viettämässä vapaa-aikaa!

Ajo-ohje Jokioisilta:

Lähdet matkaan Keskuskadulta kohti Forssaa. Ajat 1,8 km  ja käännyt Vanhatielle (tie 13557). Ajat 2,5 km ja käännyt vasemmalle Turun valtatielle (10). Aja 16 km. Käänny vasemmalle Susikkaantielle  (2843) ja aja 9,9 km. Nyt kokonaismatkaa on kertynyt n. 30 km. Käänny  vasemmalle Teuron kylätielle (283). Aja 3,1 km. Vasemmalle on Opaalikuja, käänny sinne. Aja 430 m ja olet PERILLÄ!
Osoite on Opaalikuja 51, 31230 Susikas.

Pikku-Liesjärven käyttösäännöt

 

Lisätiedot

Vapaa-aikasihteeri
Jari Menna
050 517 4456
jari.menna(at)jokioinen.fi